SV HENGELO

AWAYDAYS

Steun onze FCT ook bij uitwedstrijden en ga met onze SV Hengelo Awaysdays bus mee! Elke uitwedstrijd die FC Twente speelt volgen wij als SV Hengelo trouw met een volle bus en soms ook 2 bussen. Kameraadschap, gezelligheid en de pure liefde voor FC Twente is wat ons verbind, bij elkaar brengt en juist dat unieke gevoel opwekt. De pure wedstrijd spanning, liefde voor FC Twente en de sfeer in de bus maken de SV Hengelo Awaydays tot een gave voetbalbeleving, in de beker, de Keuken Kampioen divisie of de Eredivisie, wij zijn erbij!


Elke uitwedstrijd verzamelen we bij ons home café Tante Jo waar we vooraf een biertje drinken om vervolgens in onze Awaydays bus te stappen op weg naar de wedstrijd. Tijdens deze rit is alles voor je geregeld door ons all-in concept. Voor een vast vooraf betaald bedrag heb je een plek in de bus, een wedstrijdkaart en onbeperkt drank en hapjes.


Lid worden
SVHengelo_Groepsfoto

SV HENGELO

AWAYDAYS BUS

WAAR TWENTE GAAT, DAAR GAAN WIJ MEE!

Wij bezoeken de uitwedstrijden van FC Twente altijd met onze Awaydays bus, we vertrekken vanaf ons home Cafe Tante Jo in het centrum van Hengelo.

  • All-in prijs voor bus, kaart en drank (fris/bier)
  • Leden hebben korting op kaarten en vervoer
  • SV Hengelo Awaydays bus naar uitwedstrijden
  • Vertrek vanaf ons home Cafe Tante Jo
  • SV Hengelo On Tour groepsapp
  • Vaste vertrektijd op basis van cluster indeling

AANMELDEN

SV HENGELO AWAYDAYS

Opgeven voor een uitwedstrijd van FC Twente met onze Awaydays bus kan makkelijk via app naar Johan of door een e-mail te sturen naar uitwedstrijden@svhengelo.nl (geef je volledige naam en de uitwedstrijd aan in de mail).

Support_SVHengelo